Paivat menny jo sekaisin, maanantai kaiketi. Paikallisten palkallinen pyhapaiva eli vapaapaiva, just sen kuninkaan kruunajaisten takia kasittaakseni. ilma +36, merivesi +30. aurinkoa ja myrksya

Taydellisen aamiaisen jalkeen altaalla makoilu ja paljon uimista, rusketusraitaa loytyy! Kunnes trooppinen myrksy puheksi, muutamassa sekunnissa vetta tuli ku aisaa. Kastuttiinhan siina, kirjastonkirjoja myoten. Etta pitikin ottaa ne mukaan jos vaikka tulis muka luettua. Sama paa kesat talvet.

Lemmikkitarvikkeita, ei oo viela nakyny, taalla on kauheesti kulkukoiria, ei niille kukaan mitaan osta. Mutta lupaan katsoa viimeistaan Bangkokista :) Silmalaseja en ehka uskalla ostaa, jos edes itsellenikaan, mutta ne aurinkolasit voin sulle Ansku tuoda ja jonkun yllarin, onhan sulla ne synttarit ihan just. Yritan muistaa oikeen paivan sit. Ja Hannalle loyty yks hauska tuliainen jo :) Etta sun pitaa sit kans tullla kaymaan siel kentalla sillon joskus ku tullaan, en muista millon se on. Pitkan ajan paasta kuitenkin.

On se helppoa. Ihmiset on ystavallisempia ku missaan. Ei tarvi itse aurinkotuolia edes saataa kun eras paikallinen allaspoika sen kavi mulle nostamassa :) Ja ulko-ovi avataan kun siita tahtoo kulkea, vaikka ravais edes takaisin. Margaritatkin ne tarjoili suoraan aurinkotuoleille. Jos tarvii allasbaarilta jotain nii ei muuta ku oranssia lippua heiluttamaan niin joku rientaa paikalle ottamaan tilausta. Taalla tottuu liian hyvalle.

Eilen kaytiin Yomarkkinoilla, kun vihdoin pitkan etsinnan jalkeen loydettiin se katu. Vahan niin ku meidan valkosipuliyot tms. Paikallisia herkkuja grillattuna, torakoista maissiin, ainoastaan jalkimmaista uskalsin maistaa. Sitte hirveasti kojuja jotka myi ketka mitakin. "100%" thaisilkkihuiveista tennareihin. Itse paadyin ostamaan aitoakin aidommat Diorin aurinkolasit :D ja ja.. kellon, vyon ja niita muutamia tuliaisia. Eilen meinas myos karmea koppakuoriainen hyokata mun paalle, siita jai ehka ikuiset traumat. Hyttysten puremiltakaan ei oo valtytty, mutta ei ne ees pista lujasti, eika jalkikaan ole paha. Turhaa ovat pelotelleet.  

Tanaan ajattelin menna kaymaan thaimaalaisessa jalkahieronnassa, ottamassa sen lisaksi viela manikyyrin ja pedikyyrin. Kasittamattoman halpoja nekin. Sita hiusten leikkuuta viela vahan harkitsen, taalla on isohko kielimuuri... vaikka itse osaisikin selittaa mita tahtoo niin se vastapuoli ei sitten valttamatta ymmarrakaan. Liian iso riski istahtaa parturituoliin ja toivoa vaan parasta etta ymmarsi. Ei vaan, taytyy lahtea etsimaan taksi jostain, ollaan lahdossa katsomaan Hua Hinin ostoskeskus tuossa vahan matkan paassa, jos siella vaikka ois Sennallekin jotain.. :) Tassa tata reissun valoisampaa puolta .. jos vaikka huomenna jotain muuta. Jaksakaahan lueskella nii etten turhaan pahkaile mita kirjottaisin. ;) Eiko?