Keskiviikko, 9.5. ilma +32, merivesi +30. Palaneet olkapaat.

Kaytiin sitten eilen katsomassa sita thainyrkkeilya jossain kurjempaakin kurjemassa .. mika se nyt ois.. hallissa. Hyttyset pisti jne. Ja ne nyrkkeilyt.. onhan se ihan hienoo mut se etta sen illan kaks ensimmaista matsia oli nuoria poikia, siis oikeasti nuoria. Ekat oli varmaan 10v.. ja ne seuraavat ehka korkeintaan 7. Se oli hullua. Nahtiin me myos yks tyrmays. Ei kovin kummosta viihdetta. Mutta sain aikaan (ainakin) kolmen ihmisen haukotusketjun, itseni alapuolella olevaan katsomoon en nahny, jatkoiko joku mahdollisesti. Siella myos huomasi kuinka turisteilla rahastetaan, katsomossa ei ollu yhtaan paikallista vaan kaikki kurkki kentan vieressa isosta porukkajoukosta. Tulivat vahan niin ku takaoven kautta. Aivan sama.

Tana aamuna pian taas mahtavan aamiaisen jalkeen lahdettiin kaymaan Hua Hinin ostoskeskuskessa, Market Villagessa. Mukaan tarttui muutama tuliainen, itselle baaripuhelin! :D Nokian 8310 (loytyhan se viimein), about 30e, jasiihen myos thaimaalainen pre paid liittyma. Halvempi soittaa taalla silla. Muutenkin kaikki puhelimet on taalla halvempia, uudetkin. Kun vaan raskis ostaa. Ei ne silti ilmasia oo, mutta joku n95:kin melkein puolet halvempi ku suomessa.

Testattiin myos paikallinen taksi, semmonen lava-auton tapainen, hyvin ilmastoitu siis :) ja matka tasta hiltonista sinne ostarille, 100batia, eli noin kaks euroa. kun matkaa on vajaa 2km. Ei paha. Ostosreissun jalkeen suunnattiin taksilla Kao Takiab kukkulalle joka on kuuluisa sen vapaasti elavista apinoista ja isosta buddhapatsaasta. Niin se vuosi 2550 on muuten buddhalaisen ajanlaskun mukaan jos en muistanu mainita. Niin, olihan siella niita apinoita. Ja rumia sellaisia. Siella ne vaan kulki meidan kans. Teki jopa vahan kiusaakin. Juho osti kokistolkin, yhden kerran joi, sit tuli meidan keskuudessa nyt Eskona tunnettu apina ja otti sen tolkin Juholta. Ahneella on paskanen loppu, se tolkki kaatu ja kaikki valu maahan samalla ku se yritti juosta muita ahneita apinoita karkuun. Sinne meni sen saalis. Ei niita tarvinnu ite ruokkia, siel oli joku aija joka heitteli niille banaaneja ja maisseja. Hirvee sotahan niista tuli. Aika kesyja ne oli myos. Yksinkin yritti mummin kadesta saada jotain mita siina ei ollu. Kasidesi taas kunniaan. Siella ei jaksanukaan sit kauaa olla, buddhapatsas kaytiin viela katsomassa ja takas hotellille. Oli niin kuuma. Taalla kun aurinko paistaa melkein suoraa zeniitista koko paivan nii se on aikas lammin.

Kohta ois tarkoitus lahtea syomaan jotain, eka piti menna neljan ruokalajinillalliselle tanne hotellille, minka ois tehny irlantilainen, pirun komee, kokki, mut se alko vartti sitten, meni ohi ku nukuttiin paikkareita. Ja sielt ois saanu valkkaria. Taalla on viineja tosi vahan, ku se on tuontitavaraa nii sikakallista. Se on harmi. Mulla oli ennen unia mielessa vaikka mita kirjotettavaa mut unohtu kaikki..

Ansku tai Tapsa, voisko jompi kumpi hakea mut kentalta lauantaina 19.5. joskus puolen yon aikaa. Tai ihan kuka tahansa etta paasen kotiin :D Let me know. Olis mukavaa. On jo melkein ikava sinne.

Jes matikan peruskurssi kakkonen lapi.