Perjantai, ilma: +32, merivesi: +30. aurinkoa ja pirusti vetta.

Aamulla liian aikaisen heratyksen jalkeen bussi starttasi kohti etela-thaimaata jossa meita odotti snorklausreissu Ko Tha Lu, ehka oikein, ehka vaarin, saarella. Ja tottahan se oli, kuin akvaariossa ois ollu. Hairitsi vain pilveen mennyt aurinko joten pinnan alla ei ihan niin hyvin nahnyt mutta olihan siella hienoja kaloja ja koralleja.Syotimme myos banaaneja tiikerikaloille, muistaakseni ne oli sen nimisia. Ihan kadesta tulivat syomaan, en valehtele kun sanon etta sadoittain oli. Kyllahan ne varpaista nipisteli myos ja poikia aavistuksen pelotti loysat uimashortsit mutta ilman osumia saastyttiin. Sitten se vesisade alkoikin, ja sitaha tuli. Tiedan nyt oikeasti milta Masista, Sennasta, tai kenesta tahansa muusta koirasta tuntuu sateella. Ei kiva.

Tuolla reissussa menikin koko paiva. Matkaa taitettiin siis ensin bussilla reilu 200km suuntaansa. Ilman teknisia ongelmiakaan ei ihan valtytty. Rankkasade kasteli bussista jotain, minka vain mekaanikot tietaa, ja eihan se meinannu startata sielta pois pain. Ja kasittaakseni vaihteiston kanssa oli ongelmia myos matkan varrella. Jakoavain kateen ja paikkailee. Paastiin kuin paastiinkin takas Hua Hiniin. Nalkaisina, markina ja vasyneina.

Huomenna taas lohoilya ja grillaamista, voimien kerailya sunnuntain Bangkokin reissua varten. Siella ollaankin seurueemme naisvaen kanssa (miehia ei edes kysytty mukaan) yksi yo. Joten voipi olla etta paivan katkos tahankin sitten tulee. Kylla sa Hanna selviat :) Ehka sielta loytyy se lemmikkielain kauppa. Pitaa ottaa selvaa.

Kuten sanoin, olen nalkainen. Syomispuuhat ja sit peiton alle kattoo Disney Channelia :)

Kortit meni postiin. Odottakaa omianne.