Thaimaa, Hua Hin, torstai, 10. toukokuuta, 2550 tai 2007, saatte valita, ilma: +33, merivesi: vahan vahemman, Niko, olit eka. :)

Sadepisarat ovat paljon suurempia kuin Suomessa. WC:n ovet jatetaan yleensa auki. Samoin kansi. Ensin juodaan tilattu drinkki, sitten maksetaan. Autoa ajetaan eri puolella tieta. Rattikin toisella puolella. Kaikesta pitaa tinkia, jos maksaa tayden hinnan markkinoilla, myyja loukkaantuu. Vesisade alkaa ennen ku ehdit sanoa batman. Ja loppuu yhta nopeasti. Otokat on isompia kun Suomessa. Ja rumempia. Hississa rampytetaan nappia joka sulkee ovet nopeammin etta paastaan akkia jatkaa matkaa. Hotellihuoneet siivotaan epaloogisessa jarjestyksessa. Kaikki aivan vaarin pain taalla.

Krapulakin on erilainen.

Ensimmainen oikea lemmikkikoira havaittu, taytyy siis olla jossain liike mista sen panta ja remmi oli ostettu.

Tama torstai pyhitettiin vain ja ainoastaan lohoamiselle. 6 tuntia altaalla, mitattomaksi jaaneen aamiaisen jalkeen. 1+1=2. Sitten tuli se paivan sadekuuro ja tassa ollaan. Postissa pitaa viela kayda illalla mutta muuten en aio tehda mitaan. Saastan voimia huomiselle snorklausreissulle, siina meneekin koko paiva. Palaneet olkapaat on parantuneet lahes kokonaan, kiitos eilisen jolloin jatettiin grillaamiset valiin. Eilen testattiin myos paikallinen kalaravintola tai siis yksi niista. Otin naudanlihaa valkosipulilla ja pippurilla, oli hyvaa.

Kyytitarjouksia otetaan edelleen vastaan, puhelimella tai milla vaan. Kuka vaan. Mun taytyy paasta kotiinkin joskus :) Jos vaikka joku kaipais.