Torstai, ylihuomenna kotiin, ilma: +33, auringossa varmaan sata, merivesi: ehka 30. Nyt sataa, paivalla ei.

Kenelle ma tata nyt kirjotan ku Hanna meni mokille?

Aamulla herattiin taas normaali vointisina, sinansa ihan hyva. Ettei menny loppu loma pilalle. Mahtoi olla vaan auringonpistos. Tai jotain sellasta. Grillaamiset jatettiin vahan vahemmalle ihan suosiolla ja puolilta paivin lahdettiinkin laheiseen norsukylaan :) About tunnin mielenkiintoisen ratsastusretken jalkeen olo oli kuin lapsella jouluaattona lahjojen aukaisun jalkeen. Taas tuli koettua uutta ja mahtavaa. Aavistuksen pelottavaa se oli valilla, alamaet ei oo kivoja norsun selassa. Istuttiin ihan tukevan tuntuisessa korissa, kaks mahtui aina yhteen, mutta kylla se silti tuntui vaappuvan puolelta toiselle siina hitaassa menossa. Eika ne uudet kokemukset siihen loppuneet. Retken jalkeen meille oli norsushow, jossa vauvanorsu ja vissiinkin sen aiti, tanssivat, soittivat huuliharppua ja heilutti hulahulavannetta karsalla. Rehkimisesta palkitsimme norsuja banaaneilla, ne puolestaan marilla suukoilla poskelle. Ihan vaan yllattaen puun takaa tuli karsa kohti naamaa. Alkuhammennyksen jalkeen se oli tosi sopoa. Ja markaa.

Kun norsuista toivuttiin, hetken aikaa kaytiin virkistaytymassa uima-altaassa ja varjossa loikoilemassa, valipalalle nama lansimaalaiset turistit suuntasi makkariin. Alkaaka kiinnittako huomiota epaolennaiseen vaan tahan seuraavaan. Ovi aukastiin, siis sen makkarin, tarjoilija ohjasi meidat poytaan ruokalistan kanssa. Kylla. Otti tilauksen ja tarjoili ruuat poytiin. Tallaista kohtelua sai vain turistit. Paikalliset joutu hakee ite tiskilta. Myos roskat ne vei meidan puolesta. Ihime hommaa. En valita.

Kasi ylos kuka ei tienny veden olevan markaa. Tanne tuli vahan aikaa sitten oikeen kunnon Blondi uuden aviomiehensa kanssa haamatkalle. Suomalaisia siis. Ja ihan tosi, se meni altaaseen ja suorastaan huusi: "taahan on ihan markaa!", hetkinen, se on vetta, sen kuuluu olla markaa. Meidan paivan kohokohtia on ne kun ne tulee altaalle tai missa tahansa niita nahdaankin. Taallahan paikalliset kiittaa nostamalla kadet vastakkain kasvojen korkeudelle ja kumartaa pienesti. Eivatka ne tykkaan jos turistit tekee niin ku harvoin osaavat sen oikein. No taa blondihan tietenkin kumartelee jos joka valissa, ja aivan miten sattuu. Myotahapean tunne on mita suurin. Ja sen aviomies. Kunnon egostelija, paarynat kainaloissa kulkee menee, ja ui rolex kadessa. Ja rintalihakset on isommat ku paikallisten naisten tissit. Mika on arsyttavaa, koska taalla ois vaikka mita ihania alusvaatteita mutta ku eihan ne mahdu. Samaten kengat, mika siina on etta ei turistikohteissa voi olla yhta numeroa suurempia kenkia viela,

miksei.

Maanantaina tentti.