Tiistai, arkipaiva, ilma: +33 (auringossa polttaa olkapaansa) merivesi: about sama ku tahankin asti.

Vaadin saada kirjoitusvirheet anteeksi. Tulkaa ensin itse kirjoittaa talla nappiksella ennen ku arvostelette mun virheita :) Ei oo mikaan siella missa pitas. No okei, suurin osa on. Mutta merkit missa lie. Ei oo heleppoa. Aikaakin on rajoitetusti aina.

Eilen kaytiin jossain amerikkahenkisraflassa syomassa, tilattiin tortilloja, grillikylkea, ihan oikeaa eika sita mita herkkutorin tiskilta saa, maissijuttuja, sipulirenkaita, kiharrettuja ranskalaisia, kokista ja luonnollisesti jalkkariksi lampimat american piet. Parasta ikina. En oo aikoihin syony noin hyvin ja hyvaa. Eihan se terveellista ollu, ja tarjoilijatkin nauro jo meille ku tilattiin ne alkupalaksi tavallisesti tarkoitetut sipulirenkaat melkein viimeisena. Mutta valiako halla. :) On taa hauskaa ilman skandinaavipisteita :D Illalla reippailtiin viela Market Village ostoskeskukseen, johon oisin saanu omaisuuteni tuhlattua mutta hillitsin itseni, toistaiseksi. Ostin aurinkolasit. Ja on hienot. Myos aitoa jo lahella olevat lacosten tennarit on melkein pakko kayda viela hakemassa sielta. Ehka puolet halvemmat ku suomessa. Yolla pyorahdettiin viela hotellin yokerhossa, jatkat joi kaljat ja sano etta nyt mennaan. Tylsaa. Tytot tulkaa tanne.

Mutta ei kaikki ole niin hehkeeta ku milta vaikuttaa. Se etta kaikki on halpaa ja jeejee on kaantopuoli siita kuinka huono elintaso taalla on. Ihmiset asuu rotteloissa, kaupungilla on kaikki vahan rahjasta. Viemarijarjestelma. En halua edes ajatella. Onhan niilla semmonen joo, mutta mika kuvottava loyhka joskus tulvahtaa jalkojen alta.. hyi olkoon. Mutta kun nopeesti menee eteenpain niin kohta ei taas huomaa mitaan. Hotelli tietenkin on viimesen paalle, onhan taa Hilton.. mut meeppa ovesta ulos ja tuohon kadun toiselle puolelle. Vessassa en uskalla kayda muualla kun taalla hotellissa. Kuulemma eivat harrasta kunnon vessoja, heidan mielesta on hygienisempaa reika lattiassa ku posliinipontto. Myoskaan vessapaperia ei ne kayta. Sekin kuulemma puhtaampaa. Shokin paikkahan se olis jos kavisivat meilla. Muutenkin tekevat taalla kaiken vaarinpain. Ajaa autoakin toiselta puolelta.

Tanaan taas grillailtiin nahkaa altaalla vahan vajaa nelja tuntia, olkapaat vahan punottaa mutta muuten kivaa. Vesi virkistaa, altaan. Se ei oo niin lamminta ku meressa. Niin nyt on iltapaiva. Ei viela paljon kerrottavaa. Kai me tanaan vaan ollaan, ja kaydaan syomassa hyvin. Yhdeksalta ois thainyrkkeilya, ehka sinne katsomaan. Kenelta lahtee henki. Huomenna apinakukkulalle, on silla oikeakin nimi, en vaan just nyt muista. Kuulemma ei kannata ruokkia niita apinoita, tulee toiset apinat mustasukkaiseksi sille joka sai jotain. Taidan kokeilla. Haluan nahda kun _oikeat_ apinat tappelee. Niin ja postissa pitaa kayda. ;)

Naa ihmiset pelkaa numeroa 13. Sita ei oo missaan. Tasta hotellista puuttuu kerros 13. Eika ole huonettakaan. Poikien huone on 714, porukoiden 712. Se on kummallista. Ja muutenkin taalla on ihan ihme uskomukset. Jokainen vahankaan kummallinen asia tuottaa joko hyvaa tai huonoa onnea. Jos gekko(onko oikein?) laulaa sun huonessa, se tuottaa hyvaa onnea, mutta jos satut poistuu huoneesta samalla kun se laulaa, voivoi, ei ois kannattanu. Samaten kynnykselle ei saa astua. Sekin on kuulemma epaonnea. En oo kiinnittany huomiota astunko vaiko en. Ehka pitaisi. Norsut tuottaa hyvaa onnea. Ollaan menossa ratsastaa niilla tassa joku paiva. Se on janskaa,uskoisin. Ja perjantaina snorklaamaan. Harmi kun ei saa kameraa pinnan alle. Siella on oikeaa korallia.

Oon tullu neuroottiseksi kasidesin suhteen. Mutta se on ehka hyva. En halua saada turistiripulia, ei oo kuulemma kiva. Ties kuka tassakin on kirjotella sormilla jotka on kayny ties missa. Yok. Liian iso aikaero meilla, kukaan ei oo koneella ku kirjottele, kellohan on siella jo 11 jotain.. ette voi enaa nukkua. Hanna mita ihmetta. Miksette oo? Missa sitte? Eeieieii.. mulla on siella tylsaa sillon. hmph. Ja miten saan sun tuliaisia ikina sulle.. ois nyt tyhmaa pyyhkia tuo ku oikeesti eka ajattelin noin mutta tajusin samalla sekunnilla etta tuun kesakuussa sinne. Silloin siis. Ehka selvian. Onhan siella Helsingissa muitakin tuttuja :) Jos vaikka joku muu ois kotona..